O podjetju

Osnovne informacije

Prinašamo rešitve!

»V podjetju Kemomed gradimo mostove med proizvajalci in uporabniki. Vsem našim strankam pomagamo s podporo in svetovanjem v vseh nakupnih fazah. Z vami pa bomo ostali tudi po nakupu in vam nudili odlične ponakupne storitve.«

 Andrej Vuga, univ. dipl. ing. kem., direktor

Naslednji korak za Kemomed

Radi bi vas obvestili o pomembni in pozitivni spremembi znotraj Kemomeda. Avgusta 2019 je v lastniško strukturo podjetja Kemomed d.o.o. kot večinski lastnik vstopilo podjetje KEFO d.o.o. iz Ljubljane. S tem nastaja najmočnejša skupina podjetij v laboratorijski dejavnosti znotraj regije.

Podjetji sta sorodni in komplementarni ter imata velik potencial za ustvarjanje sinergij, ki za obe podjetji pomenijo priložnost za hitrejšo in bolj učinkovito rast ter razvoj. Kljub temu pa Kemomed še naprej ostaja samostojno podjetje, z nespremenjeno ekipo in vodstvom.

Kemomed bo še naprej sledil viziji, ki je podjetje pripeljala do zgodbe o uspehu. Povezava s podjetjem KEFO in s tem nastanek skupine KEFO pa nam zagotavlja močnejši strateški položaj iz katerega bomo v prihodnosti ustvarjali še več dodane vrednosti za naše cenjene stranke, dobavitelje in poslovne partnerje.

Z lepimi pozdravi,

Mag. Tatjana Marčac Grahek                          Vladimir Bangiev 
          univ. dipl. kem.                                         univ. dipl.ekon.
   Direktor, Kemomed d.o.o.                          Direktor, KEFO d.o.o.

                                                                                                               

Kratka predstavitev podjetja KEFO:

Podjetje KEFO letos praznuje 70. let znanja in uspeha. KEFO je v 100% privatni lasti, ima 90 zaposlenih in 25,5 mio eur letnega prometa v letu 2018 in planom rasti prodaje v letu 2019 na 28 mio eur. Prodajni programi se delijo na 2 prodajna področja in sicer industrijo in zdravstvo. Sedež podjetja je v Sloveniji s hčerinskimi družbami na Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini in Nemčiji. Na vsakem tržišču je podjetje prisotno z lokalnim vodstvom, prodajnimi predstavniki in lastno distribucijo. Več o podjetju KEFO najdete na https://www.kefo.si/

NASLOV:

Kemomed d.o.o.

Svetovanje, trgovina in trženje d.o.o

Brnčičeva ulica 31, 1231 Ljubljana-Črnuče

Slovenija

 

KONTAKTNE INFORMACIJE

T: 04 2015 050

F: 04 2015 055

M: info@kemomed.si

W: www.kemomed.si

FB: www.facebook.com/kemomedslovenia/

 

NAROČANJE, SERVISNE IN LABORATORIJSKE STORITVE

NAROČILA: narocila@kemomed.si

SERVIS: servis@kemomed.si

LABORATORIJ: laboratorij@kemomed.si

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Izpolnite vprašanje
Izpolnite ime
Izpolnite kontakt